Известие

Collapse
No announcement yet.

За светлините на 146?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За светлините на 146?

Колеги имам 2 питания...
    1 - Коя светлина от задните за какво е (мигачите са ясни, фара за мъгла и за задна също, но със стоповете и габаритите имам малка чуденка).
    като светна фаровете отзад се получава следното
    Х о о Х ------------ Х Х о Х
    При натисната спирачка
    Х О о Х ----------- Х Х О Х (всъщност не съм сигурен дали 3 ляво не се усилва също)
    о - слаба светлина
    О - по-силна светлина
    Х - не свети.
    Тук нещо ме вкарва в чуденка, защо свети по тоя начин... нещо погрешно ли има или не.

2 - Някъде правят ли реглаж на фарове, нямам къде и как да чертая линийки по стените (а и левия ми фар е с винтче на мястото на вътрешния водач) предпочитам да го направят някъде.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

стопа и габарита са на 1 само че крушката е с 2 свелини
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

А какво свети на 3 позиция в ляво а го няма в дясно някой знае ли?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Х О о Х ----------- Х Х О Х (всъщност не съм сигурен дали 3 ляво не се усилва също)

2 ляво - габарит + стоп - крушка две светлини
        3 ляво - само габарит

2 дясно - габарит + стоп - крушка две светлини
        3 дясно ( X ) - само габарит на който крушката е изгоряла или има някакъв друг проблем но също трябва да свети.
        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от Kamen

3 ляво - само габарит

3 дясно ( X ) - само габарит на който крушката е изгоряла или има някакъв друг проблем но също трябва да свети.
          3-ките се са си чист габарит, няма други светлини в тоя сектор и не се усилва. Изгоряла такава лампа е често срещано явление. Ако не се лъжа 4 ляво е габарита за мъгла. Нормално трябва да светят по два сектора в ляво и дясно
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Kamen

3 ляво - само габарит

Те това е работата провери си крушките или някой контакт,на мен редовно не ми бачка светлината за задна но немоем да разберем защо
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
              Те това е работата провери си крушките или някой контакт,на мен редовно не ми бачка светлината за задна но немоем да разберем защо
              Привет, и аз да задам едно въпросче когато НЕ са включени фароветве и се превключи на задна предавка отзад кои светлини трябва да светят? При мен свети само от дясната страна (може ли лявата крушка да е изгоряла или там няма крушка)
              Благодаря ви преварително
              Niente i coincidenza nella vita
              --------------------------------------
              Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96

Comment

Благодаря, ще го погледна тоя габарит.
                А за фарове някъде да настройват?

Comment

Първоначално публикувано от yashko
                  Привет, и аз да задам едно въпросче когато НЕ са включени фароветве и се превключи на задна предавка отзад кои светлини трябва да светят? При мен свети само от дясната страна (може ли лявата крушка да е изгоряла или там няма крушка)
                  Ляво най-отвътре е задния фар за мъгла. Дясно най-отвътре е за заден ход.
                  (гледано отзад)

Comment

Първоначално публикувано от yashko
                    абе колега от едната страна ти е бялото за задна, от другата страна(лявата) ти е допълнителни обозначение при мъгла и е червено. включва се от отделно копче не от габарита. иначе на габарит светят 2 червени една до друга и като се натисне спирачка светкат по-силко само външните. е те това е
                    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

...на мен редовно не ми бачка светлината за задна но немоем да разберем защо
                      E то като бачка щото много се вижда нещо с тая вирната задница...или просто ми е прекалено тъмен джамът
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        E то като бачка щото много се вижда нещо с тая вирната задница...или просто ми е прекалено тъмен джамът
                        е и на мен не ще да се оправи единият стоп ма кво да праим писна ми и го запойвах и кво ли не даже и търтея се опита да го оправи ма не.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
                          Първоначално публикувано от trustworthy
                          е и на мен не ще да се оправи единият стоп ма кво да праим писна ми и го запойвах и кво ли не даже и търтея се опита да го оправи ма не.
                          То не е въпроса да се опитваш а да го оправиш А за да стане тва трябва да знеш кво му е
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                          X